Pályázati Felhívás! ingyenes belépőjegy az AutoMobil Autó Show és a Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítás megnyitójára

Az Autós Életciklus Érdekképviseleti Nagykoalíció Egyesület (ANK) pályázatot hirdet iskolai osztályok, diák csoportok, szakkörök részére!

Olyan 12-18 éves diákok csoportjainak (osztály, szakkör stb.) jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az autóipar bármely területe iránt és szeretnének találkozni olyan szakemberekkel, akik magyarként értek el világszínvonalú eredményeket a járműgyártás valamely területén.

 A nyertes pályázók számára ingyenes belépést biztosítunk az AutoMobil Autó Show keretein belül az AMTS és „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítás megnyitójára és az élőshowra, amely Budapest, Hungexpo területén lesz megtartva 2022. május 27-én, pénteken 13 órakor. A megnyitó időtartama 1,5 -2 óra.

A Megnyitó ceremónia után a résztvevő diákok a magyar járműgyártás legismertebb és legsikeresebb képviselőivel folytathatnak kötetlen beszélgetést.  

A biztosított belépő érvényes az AMTS kiállítás teljes területére 2022. május 27-én egész napra (reggel 9-18 óráig). A diákokat kisérői tanárok, felügyelők számára is biztosítjuk az ingyenes belépést.

2021 évi megnyitó és élőshow eseményről készült videó az alábbi linkre kattintva érhető el:https://youtu.be/03uRD8oQxZk

A jelentkezés módja: Az érdeklődőktől az ank@autosnagykoalicio.hu e-mail címre várjuk motivációs levelüket, amelyben leírják, miért érdeklődnek az autóipar iránt és hosszú távon milyen terveik vannak a járműgyártásban. A pályázatban adják meg a csoport létszámát és a csoportot vezető, felelős személy elérhetőségeit.

Pályázat leadási határideje: 2022.március 31.

Nyertes pályázók létszáma max. 700fő

COVID-19 INFORMÁCIÓK ÉS HÁZIREND

Az AMTS 2022 a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve a https://www.amts.hu/hu találják meg. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a járványhelyzet függvényében a rendezvény elhalasztásra vagy törlésre kerülhet.

 

A pályázók csoportok számára 2022. április 11-ig visszajelzünk.