Magyarok a Világ Járműgyártásában 2022. beszámoló

 

Az Autós Nagykoalíció 2022-ben immár kilencedik alkalommal rendezte meg a „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítást, az AMTS Automobil és Tuning Show (2022. május 27-29.) keretein belül. Örömmel számolhatok be arról, hogy a kiállítás nagy sikert aratott, a három nap alatt több mint 49.000 látogatót vonzott a teljesen megújult Hungexpóra.

Ezúton is köszönöm, hogy elfogadta meghívásunkat, és részt vett a rendezvény ünnepélyes megnyitóján, valamint a Magyarok a Világ Járműgyártásában élő show-n.

Az idei „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítás hívó szavai:

Innováció

Edukáció

Élmény

Környezetvédelem

 

Bízunk benne, hogy a kiállítás és a megnyitó élőshow hozzájárult  a mottóban megfogalmazott célok eléréséhez és sikerült a Magyar Járműipar múltját, jelenét és jövőjét megismertetni, közelebb hozni a látogatókhoz.

A kiállítás és az élőshow létrejöttéhez elengedhetetlen volt a kiállító partnerek, járműiparban meghatározó cégek, a múzeumok, egyetemi fejlesztők, és a veterán járművek megőrzésére vállalkozó egyesületek, magán személyek együttműködése, támogatása. Ezért ezúton is köszönetet mondok nekik magam és az Autós Nagykoalíció nevében az anyagi és szellemi támogatásért. Külön köszönet az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak és a HUMDA Zrt. -nek, hogy anyagilag és erkölcsileg támogatták a kiállítás létrejöttét. Köszönet az AMTS szervezőinek, a „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítóinak és a közreműködőknek a sok munkáért, aminek eredményeként ismét sikerült egy nagyon magas színvonalú kiállítást megvalósítanunk, közösen. 

A kiállítási standról készült 3D modellt az alábbi linken lehet elérni. Megnyitva a linket be lehet barangolni kiállítást azoknak is, akik esetleg nem tudták élőben megtekinteni. Ne hagyja ki ezt a különleges élményt!

https://my.matterport.com/show/?m=y7tdQTqA5Ft

Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás megnyitóról és az élőshowról készült video az alábbi linken nézhető meg:

https://youtu.be/iUHHESWwX7k

A következő kiállítás időpontja: 2023. március 17-19. AMTS – Magyarok a Világ Járműgyártásában. Kérjük jegyezze fel az időpontot a naptárába!

Bízunk benne, hogy jövőre is együtt népszerűsítjük a magyar járműipart és újabb sikeres kiállítást valósítunk meg!

Üdvözlettel:

Knezsik István

elnök

Autós Nagykoalíció

1132 Budapest, Victor Hugo u.18-22.

Email: ank@autosnagykoalicio.hu

www.ank.hu