Magyarok a Világ Járműgyártásában 2021. beszámoló

Az Autós Nagykoalíció 2021 évben immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítást, az AMTS Autó Show, 2021. augusztus 27-29., keretein belül, amely idén 42 000 látogatót vonzott. Az idei látogatószám a korlátozások miatt elmaradt az előző évektől amelyre általában 60 000 látogató volt kíváncsi.

A show kiemelt produkciója, „Magyarok a Világ Járműgyártásában” a magyar járműipar csúcsteljesítményeit felvonultató kiállítás volt, amely ezúttal is a ’G’ pavilonban kapott helyet. Az AMTS MVJ megnyitója és „Magyarok a Világ Járműgyártásában”  élőshow rengeteg érdeklődőt vonzott.

Az idei „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítás mottója:

Ismerni és megőrizni a múltat

Élni a jelent

Megálmodni a jövőt

 Bízunk benne, hogy a kiállítás és a megnyitó élőshow hozzájárult  a mottóban megfogalmazott célok eléréséhez és sikerült a Magyar Járműipar múltját, jelenét és jövőjét megismertetni, közelebb hozni a látogatókhoz.

 A kiállítás és az azt megelőző élőshow, azonban nem jött volna létre, amennyiben nem támogattak volna bennünket és kiállítóként nem vettek volna részt a járműiparban meghatározó cégek, a múzeumok, egyetemi fejlesztők, és a veterán járművek megőrzésére vállalkozó egyesületek, magán személyek.

Köszönet az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak és a HUMDA Zrt. -nek, hogy anyagilag és erkölcsileg támogatták a kiállítás létrejöttét.

Köszönet az AMTS szervezőinek, a „Magyarok a Világ Járműgyártásában”  kiállítóinak és a közreműködőknek a sok munkáért, aminek eredményeként ismét sikerült egy nagyon magas színvonalú kiállítást megvalósítanunk, közösen. 

A kiállítási standról készült 3D modellt az alábbi linken lehet elérni. Megnyitva a linket be lehet barangolni kiállítást azoknak is, akik esetleg nem tudták élőben megtekinteni. Ne hagyja ki ezt a különleges élményt!

https://my.matterport.com/show/?m=6wa9MTxYpTX

Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás megnyitóról és az élőshowról készült video az alábbi linken nézhető meg:

https://youtu.be/03uRD8oQxZk

 Jövő évben is megrendezésre kerül az AMTS, 2022.március 11-13. Hungexpo, benne a „Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítás is.

Kérjük tervezzék be a kiállítást a jövő évi rendezvényeik sorába! 

Bízunk benne, hogy jövőre is együtt népszerűsítjük a magyar járműipart és újabb sikeres kiállítást valósítunk meg!

Knezsik István

elnök

Autós Nagykoalíció

Email: ank@autosnagykoalicio.hu

www.ank.hu