Jogi nyilatkozat

A www.ank.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője az Autós Életciklus Érdekképviseleti Nagykoalíció Egyesület (H-1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.)

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a leírtakat az adatkezelési tájékoztatóban meghatározott feltételekkel együtt. Ha ezen feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a weboldalt.

1. SZERZŐI JOGOK

A www.ank.hu weboldal tartalmának szerzői joga az Autós Életciklus Érdekképviseleti Nagykoalíció Egyesületet illeti meg, kivéve azon eseteket, ha a konkrét cikkben más forrásból származó kép, vagy független weboldalra mutató link van feltüntetve.

A weboldalon közzétett tartalmak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerinti jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk forrásmegjelöléshez között.

2. INFORMÁCIÓK

A www.ank.hu  weboldalon megjelenő információk, leírások kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A honlapra feltöltött tartalmak valóságáért, pontosságért, teljességéért, továbbá a tartalom hibáiért, hiányaiért, a benne levő tévedésekért jogi felelősséget a Tulajdonos nem vállal.

 Tulajdonos fenntartja a jogot arra, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztathatja.

3. A WEBOLDAL HASZNÁLATA

Tulajdonos nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

4. JOGKÖVETKEZMÉNYEK

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket. A jelen oldallal kapcsolatban felmerülő jogviták rendezésére a magyar bíróságok illetékesek, illetve a magyar jog irányadó.

5. A JOGI NYILATKOZAT MEGVÁLTOZTATÁSA

Tulajdonos fenntartja jelen Jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.

 

Budapest, 2020. december 17.