Évnyitó szakmai nap 2022.02.04. NKE

Neves előadók az Autós Nagykoalíció évnyitó szakmai napján

Egy év kihagyás után, 2022. február 4-én tartotta évnyitó szakmai napját az Autós Nagykoalíció. A rendezvényt, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel közösen szervezték „Közlekedés Biztonság Jövője” témakörben. A helyszín Nemzeti Közszolgálati Egyetem Oktatási Központja volt.

A szakmai napon közel 200 szakember vett részt, képviselve az autós társadalom minden területét.

Knezsik István ANK elnök köszöntőjében kiemelte, a tagság több mint nyolcvan százaléka elfogadta a meghívást, erős a csapat, egyedül nem megy – utalt az egykori legendás film címére.

Az elnök elmondta, idén tizedszer rendezi meg az ANK „A magyarok a világ járműgyártásában” kiállítást az AMTS keretein belül. A megnyitót május 27-én, 13 órakor tartják. Az Autós Nagykoalíció támogatásával idén is megrendezi az ORFK OBB a Közeledik a család vetélkedőt, amelynek célja, a gyermekek és ezáltal a családok felelős közlekedésének elősegítése.

A négy órás szakmai napon ezúttal is neves előadók tartottak előadást és biztosítottak konzultációt az autós társadalmat érdeklő fontos témákban.

A rendezvényt a házigazda intézmény nevében dr. Major Róbert ezredes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tanszékvezető egyetemi docense köszöntötte.

Knezsik István ANK elnök előadása után a meghívott előadók következtek:

Csampa Zsolt, Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár, Belügyminisztérium

Bánszki Zsolt a 4iG Nyrt. kiberbiztonsági igazgató

Szilágyi Tamás, a NAV Központi Irányítás Bűnügyi Főosztályának főosztályvezetője

és Besesek Botond, a Pénzügyminisztérium adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára

A rendezvény zárásaként Knezsik István elnök megköszönte ez előadóknak a színvonalas előadásokat és a jelenlévőknek, hogy részvételükkel is támogatták a szakmai nap megvalósulását.

Természetesen a hagyományos és elmaradhatatlan kolbászos bejgli ezúttal is felszolgálásra került.