Autós Nagykoalíció évzáró- évnyitó szakmai nap

Az ORFK-OBB-vel és a Porsche Hungaria Skoda márkával idén is megrendezzük A közlekedik a család vetélkedőt, március 20-án pedig nyolcadik alkalommal a Magyarok a világ járműgyártásában élő showt és kiállítást – jelentette be Knezsik István elnök az Autós Nagykoalíció évzáró-évnyitó rendezvényén, amelyet a hagyományok jegyében január elején a Hungexpon tartottak.

Az ANK összejövetelén zsúfolásig megtelt a G pavilon VIP-terme, ahol meghívott előadóként részt vett és a tagságot első kézből tájékoztatta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium nyilvántartások vezetéséért felelős helyettes államtitkára, dr. Sors László, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetéséért felelős államtitkára, valamint dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Knezsik István a rendezvényen bemutatta az Autós Nagykoalíció utánpótlást jelentő fiatal csapatát. Deli Dániel titkárt, valamint Schiller Márkot, Barta Anitát, Szántó Ágnest és Pécsi Norbertet.

Az elnök előadásában kifejtette, az autózásban négy tényező fontos számára. A szépség, az erő, a biztonság és az élmény. Kritikusan úgy fogalmazott, az autóiparból eltűntek a meghatározó személyiségek, a pénzügyi befektetők számára pedig nem igazán fontos, hogy szép autókat gyártsanak és érzelmeket váltsanak ki. A biztonságról azt mondta, az okos autókhoz okos emberek is kellenek.

Március 20-án, 13 órakor megnyílik A magyarok a világ járműgyártásában kiállítás a Hungexpón, ahol első alkalommal adjuk át Az év autója díjakat – nyújtott át a tagságnak élőszóban meghívót a rendezvényre Knezsik István elnök.

Knezsik István elnök

Autós Nagykoalíció

ank@autosnagykoalicio.hu